info@crossbos.nl / 06 12584483

Mountainbike, BMX,  Biketrial
Verhuur, Begeleiding, Clinics, Training
Kinderfeestje, Vrijgezellenfeest, Bedrijfsuitje, Familiedag, Wielerteam, Personal Training

Reserveren

Bij het huren van een mountainbike ontvangt u altijd een duidelijke instructie en u mag vrij oefenen in ons Crossbos (mits beschikbaar). De fiets activiteiten zijn o.l.v. gediplomeerde en ervaren instructeurs. Betaling (huur en borg) kan vooraf door overschrijving of ter plaatse met een tikkie/betaalverzoek of contant. Vanaf het Crossbos fietst u eenvoudig naar de route Loonse en Drunense Duinen. Wenst u de route Stadsbos013 te rijden dan kunnen we ook afspreken op locatie. 

Mijn suggestie: 'Wij zijn geen fietsverhuurbedrijf maar mountainbike liefhebbers. Indien u kiest voor de mountainbike clinic zal een instructeur u begeleiden. U kunt dan nog steeds geheel uw eigen route bepalen maar dan zonder zorgen. De instructeur rijdt achter de groep, geeft tips en tricks. Hij lost technische problemen op en neemt de EHBO kit mee.'
eigenaar_crossbos
John van de Zanden
Eigenaar

Mountainbike huren

Mountainbike huren (vanaf 2 fietsen) Fiets inclusief helm en gratis haarnetje.
• €22,50 per persoon (maximaal 4 uur)
• €25,- per persoon (maximaal 7 uur)
• Kinder mountainbike €12,50 (max. 7 uur, lengte tot circa 140 cm)
• Familie uitje! 2 Volwassenen / 2 kinderen €50,- (max. 4 uur)
Binnen 24 uur huren? Bel even: 0612584483

Mountainbike clinic

Ontvangst met koffie/thee of fris en biertje (fris) achteraf. Programma o.l.v. instructeur zoals beschreven circa 3 uur. Kosten: €47,50 per deelnemer (inclusief fietshuur), eigen fiets €32,50. Het reserveringsformulier is in de maak. Stuur even bericht en we nemen contact op.

BMX kinderfeest

Vanaf 8 kinderen, circa 2 uur, fiets inclusief helm en gratis bidon. De kinderen moeten zelfstandig kunnen fietsen.
Prijs: €18,- per deelnemer. Minimaal €144,- (8 deelnemers).
Vanaf 8 deelnemers €16,- euro per extra deelnemer. Dit is inclusief gebruik fiets, helm, alle consumpties en gratis bidon voor elke deelnemer.

BMX volwassenen

Ontvangst met koffie/thee of fris vooraf en biertje (fris) achteraf. Programma o.l.v. instructeur zoals beschreven circa 2,5 uur.
Kosten: €35,- per deelnemer. Dit is inclusief fietshuur.
Het reserveringsformulier is in de maak. Stuur even een bericht en we nemen contact op.

Biketrial

Ontvangst met koffie/thee en vlaaipunt. Pauze moment met vruchtensap (water) en fruit en afsluiting met biertje of frisdrank, tortilla chips/pinda’s.
Programma o.l.v. instructeur zoals beschreven circa 3 uur. Kosten €47,50 per persoon. Dit is inclusief gebruik fiets, helm en genoemde consumpties. Het reserveringsformulier is in de maak. Stuur even een bericht en we nemen contact op.

Personal training

Indien u wenst te werken aan het verbeteren van uw technische skills of uw conditie dan kan dit met een personal training en/of programma. Onze instructeurs zijn ervaren en gediplomeerde wielertrainers/leefstijlcoach. Stuur even een bericht en we nemen contact met u op.

Wij zijn een onderdeel van Enjoy Outdoors. Het fietsen combineren met een andere ‘outdoor activiteit’ of een lunch/BBQ doen we graag voor u.