info@crossbos.nl / 06 12584483

Mountainbike, BMX,  Biketrial
Verhuur, Begeleiding, Clinics, Training
Kinderfeestje, Vrijgezellenfeest, Bedrijfsuitje, Familiedag, Wielerteam, Personal Training

Mountainbiken

Ontdek de mountainbike sport en/of verbeter je skills.  Een sportieve ochtend of middag met vrienden of familie, heerlijk buitensporten in een mooie bosrijke omgeving. Het kan allemaal in ons eigen crossbos.

Het crossbos beschikt over een eigen trainingsparcours met allerlei uitdagingen zoals trapje af, over de pumptrack en de wip.  Je kan hier ongestoord oefenen onder begeleiding van onze professionele instructeurs. Vanaf onze locatie fiets je in 10 minuten naar de mountainbike route Loonse en Drunense duinen. Stadsbos 013 is wat verder weg maar de fietsen kunnen ook op locatie gebracht worden.  Klik hier voor mountainbike huur!

crossbos_volwassenen

Boek nu een mountainbike clinic!

Bedrijfsuitje

Vrijgezellenfeest

Familiedag

Sportklas

Toer club

Direct reserveren!

Programma

Ontvangst met koffie/thee en een stukje taart. Aan de slag met allerlei basisvaardigheden; houding op de fiets, vooruitkijken, schakelen, remmen, het rijden van bochten en over hobbels. Na de pauze op pad door het Noorderbos en langs de Zandleij. Tijdens deze tocht krijg je ook nog allerlei tips en tricks.  Afsluitend een frisje of een biertje. Opfrissen en eventueel je fiets afspuiten. 

Kosten

Deze mountainbike activiteit is te boeken vanaf 4 personen. Het exacte programma is naar wens en afhankelijk van niveau. Je kan deelnemen op je eigen fiets of je huurt er een bij ons. Een regenbuitje kan geen kwaad maar bij continue regen (veel wind of vorst) kan het helaas niet plaatsvinden.

Prijs:  47,50 euro p.p. (inclusief consumpties, inclusief fietshuur). Eigen fiets 32,50 euro.

Meer dan 10 deelnemers of een personal training, lunch of BBQ, neem dan even contact op.