info@crossbos.nl / 06 12584483

Mountainbike, BMX,  Biketrial
Verhuur, Begeleiding, Clinics, Training
Kinderfeestje, Vrijgezellenfeest, Bedrijfsuitje, Familiedag, Wielerteam, Personal Training

BMX / Fietscross

Het Crossbos beschikt over een eigen crossbaantje met snelle kombochten, rollers en jumps. Het crossparcours en de diverse fietsen zijn geschikt voor alle leeftijden. We verzorgen hier kinderfeestjes, familiedagen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, etc.

BMX Kinderfeest

Wil je een keertje een fietscross kinderfeestje houden in ons crossbos? Racen, crossen en stunts oefenen. Na de uitleg, helm op en de fietsen verdelen. Vervolgens krijgen jij en je vrienden les in het crossbos. We oefenen allerlei technieken. Na een korte pauze met drinken en fruit of koekje, mag je vrij door het bos fietsen. Afsluiting met sap (of fris), zakje chips en bidon om mee naar huis te nemen.                 

Kosten: 18,= euro per deelnemer. Minimaal 8 deelnemers. Vanaf 8 deelnemers 16,= euro per extra deelnemer.  Dit is inclusief gebruik fiets, helm en gratis bidon. Programma is circa 2 uur.  De kinderen moeten zelfstandig kunnen fietsen. 

Direct boeken!

Een regenbuitje kan geen kwaad maar bij continue regen (veel wind of vorst) kan het helaas niet plaatsvinden.

BMX voor volwassenen

Kom BMX ‘en bij het Crossbos. Onder begeleiding van de instructeur gaan we allerlei basistechnieken oefenen. Daarna gaan we diverse uitdagingen aan zoals  trapje af, door de kombocht, over de pumptrack en de wip. Het exacte programma is naar wens en afhankelijk van niveau.

Ontvangst met koffie/thee of frisje vooraf en biertje (fris) achteraf.  Programma circa 2,5 uur.                             

Kosten: 35,= euro per deelnemer. Dit is inclusief fietshuur. 

Meer dan 10 deelnemers of een personal training, neem dan even contact op.  Combinatie met lunch en/of BBQ is ook mogelijk.

Direct boeken!