Reserveren

U kunt zelf op pad of u kiest voor een begeleide mountainbike tocht. U krijgt altijd een uitgebreide instructie en u kunt oefenen in ons eigen bos.  U kunt reserveren vanaf 2 personen. Tevens verzorgen wij BMX (mountainbike) kinderfeestjes, ook leuk voor volwassenen! Wenst u te werken aan uw rijvaardigheid dan is een personal training wellicht perfect.

U krijgt altijd een duidelijke instructie, een gratis bidon en u mag vrij oefenen in ons Crossbos. Betaling (huur en borg) kan vooraf door overschrijving of ter plaatse met een tikkie/betaalverzoek of contant. Vanaf het Crossbos fietst u eenvoudig naar de route Loonse en Drunense Duinen. Wenst u de route Stadsbos013 te rijden dan kunnen we ook afspreken op locatie.

Met uw eigen fiets een rondje rijden door het Crossbos is ook mogelijk. Dit kan alleen op afspraak, stuur even een berichtje!

Mijn suggestie: 'Wij zijn geen fietsverhuurbedrijf maar mountainbike liefhebbers. Indien u kiest voor de begeleide mountainbiketocht zal een instructeur u vergezellen. U kunt dan nog steeds geheel uw eigen route bepalen maar dan zonder zorgen. De instructeur rijdt achter de groep en geeft desgewenst advies. Hij lost technische problemen op en neemt de EHBO kit mee.'
eigenaar_crossbos
John van de Zanden
Eigenaar

U, als ervaren mountainbiker, wilt u vrienden of familie (gezelschap) kennis laten maken met mountainbiking? Wij verzorgen de extra fietshuur en uiteraard heeft de gehele groep toegang tot het Crossbos.

Binnen 24 uur huren? Bel even: 0612584483

Mountainbike huren

Mountainbike huren (vanaf 2 fietsen) Fiets inclusief helm en gratis bidon/haarnetje.

• €20,- per persoon (maximaal 4 uur)
• €25,- per persoon (maximaal 7 uur)
• Kinder- mountainbike €12,50 (max. 7 uur, lengte tot circa 140 cm)
• Familie uitje!
2 Volwassenen / 2 kinderen € 50,- (max. 4 uur).

Kinderfeest

Ontvangst met sap/ranja, onder begeleiding oefenen in het Crossbos daarna vrij rond crossen. Pauze met fruit.
Afsluiting met sap (of fris), zakje chips en gratis bidon.
Programma is circa 2 uur. De kinderen moeten zelfstandig kunnen fietsen. Enkele loopfietsen aanwezig.

€16,50 per deelnemer. Minimaal €132,- (8 deelnemers). Vanaf 8 deelnemers €15,- euro per extra deelnemer. Dit is inclusief gebruik fiets en helm. Programma is circa 2 uur.

Begeleide Mountainbiketocht

Vanaf 4 tot maximaal 15 personen, circa 3 - 4 uur, fiets inclusief helm en gratis bidon/haarnetje.
Persoonlijke begeleiding onderweg met tips & tricks en EHBO. Leuk voor vrijgezellenfeesten (optioneel lunch, BBQ en/of buitenbar*).

Basistarief: €50,-.
Per deelnemer €20,- (inclusief fietshuur) Deelname met eigen fiets? Stuur even een berichtje!

Personal training

Indien u wil werken aan het verbeteren van uw technische skills of uw conditie dan kan dit met een personal training en/of programma. Stuur even een bericht en we nemen contact met u op. Onze instructeurs zijn ervaren en gediplomeerde wielertrainers.