info@crossbos.nl / 06 12584483

Mountainbike, BMX,  Biketrial
Verhuur, Begeleiding, Clinics, Training
Kinderfeestje, Vrijgezellenfeest, Bedrijfsuitje, Familiedag, Wielerteam, Personal Training

Crossbos

Ons Crossbos is een onderdeel van Enjoy Outdoors en bestaat uit een mountainbike/BMX trail met allerlei technische uitdagingen. U rijdt zelf rond of u volgt een training van een van onze instructeurs. Dit kan een korte instructie zijn of een programma waarbij allerlei technieken beoefend worden.

In het bos treft u allerlei leuke uitdagingen. Een eenvoudige ronde of wat meer spanning met het trapje af, de drop off, de mini rockgarden en de switchback. Voor de gevorderden rijders hebben we de springschans, de evenwichtsbalk, de kombocht en de big drop.

mountainbike_heuvel
kombocht

Genoeg geoefend? Dan kunt u naar ‘buiten’. Naast onze locatie vindt u het Noorderbos. In dit bos kunt u een rondje om de waterplas rijden of even doortrekken op de vele brede paden. Op circa 3 kilometer treft u de mountainbike route Loonse en Drunense duinen. Deze route behoort tot een van de mooiste mountainbikeroutes van Nederland. Ruim 23 kilometer lang met pittige steile klimmetjes en afdalingen. Deze route kunt u verlengen met de route Giersbergen (plus 15 kilometer). U kunt een ingekorte route rijden van circa 15 kilometer of de complete route van zo’n 50 kilometer off-road. De mountainbikeroute Stadsbos 013 ligt op 8 kilometer afstand.